+31 651239553 info@morganjacobs.nl
Action Deutschland

Action Duitsland

We zijn de afgelopen jaren druk in de weer geweest met het grootschalige spuitwerk voor winkels van de Action in Duitsland. Onder andere in Kaarst, Meissen en Minden. In deze winkels kunnen consumenten dagelijks terecht voor circa 6.000 laaggeprijsde, kwalitatief goede producten. Over het algemeen artikelen die het leven gemakkelijker én leuker maken. Twee derde van het aanbod in de winkels wisselt voortdurend en circa 1.500 producten kosten minder dan een euro!

Onze activiteiten

MORGAN JACOBS is gespecialiseerd in ‘snel grote oppervlaktes spuiten’ voor grootschalige projecten in Nederland, Duitsland en België. Denk aan retailobjecten als warehouses, super-/flagstoren en supermarkten. Maar we zijn u ook bijzonder graag van dienst met spuitwerk voor woonwijken, horeca-, sport- en leisureprojecten.

Onze core-business bestaat uit het snel en zorgvuldig spuiten van binnen en buitenmuren, wanden en pilaren. Ons devies luidt: ‘snel grote oppervlaktes spuiten. Met veel oog en aandacht voor details. Want wat we doen, doen we (kei)goed.’

Flexibele vakmensen in een strak gestroomlijnde organisatie

Snel grote oppervlaktes spuiten is zeker geen kwestie van haastwerk. Maar het resultaat van een  zorgvuldige uitvoering van een van te voren goed uitgedacht plan. Een goed uitgevoerd project, begint altijd met goed denkwerk en een goede organisatie. In de dubbele betekenis van het woord. Niet alleen het bedrijf MORGAN JACOBS is goed georganiseerd, maar ook de projecten die wij realiseren. Uitgevoerd door goed opgeleide en zeer flexibele vakmensen. Dat is de kracht van de m² spuitwerk specialist.

Projecten

Het doel van MORGAN JACOBS is ‘snel grote oppervlaktes spuiten’. Maar als rechtgeaarde vakmensen zijn we zeer zeker ook supertrots op de resultaten die we boeken tijdens ons werk. Bekijk hier een selectie van de projecten die we hebben gerealiseerd. Wilt u meer weten. Neem dan contact met ons op.

Cool Blue Gent, België

Een aantal van onze opdrachtgevers

Activiteiten

Warehouses

Retail, Superstores

Supermarkten

Pretparken

Horeca-, sport- en leasureprojecten

MORGAN JACOBS

Adresgegevens

Bezoekadres:
Menzel 43
5388 SX Nistelrode
Telefoon: +31 (0)413 246 664
Mobiel: +31 (0) 651239553

Certificering

Certificering